Skip to main content

Yhteistyössä

nuorisotoimi

 
 

 

Joensuun kaupungin nuorisopalvelut järjestää Verkkopelit 2016 -tapahtuman yhteistyössä Datadayn kanssa. Nuorisopalvelut mahdollistavat tapahtuman tilat ja tarjoavat tapahtumaan tarvittavaa välineistöä ja henkilöstöä

 


Dolly Mealmaker

Dolly Meal Maker toimii tapahtuman virallisena muonittajana! Dolly on Joensuussa toimiva pikaruokaravintola, jonka monipuolisesta tarjonnasta löytyvät niin herkulliset hampurilaisateriat kuin maukkaat salaattiannokset. Saat tapahtumarannekkeella -10% alennuksen tapahtuman aikana tehdyistä ruokatilauksista.

 


 

Cubeor

Cubeor perustettiin vuonna 2015, josta seuraavana vuonna yritys aloitti aktiivisen toiminnan. Liiketoiminta perustuu korkealuokkaisten PC-laitekoteloiden valmistamisen ympärille, mutta käytännössä yritys tarjoaa kaikkea, mikä liittyy valmistavaan teollisuuteen tai tietotekniikkaan.

Cubeor tarjoaa tapahtuman palkintoihin kaksi kustomoitua Cubeor VAULT 1.1 Mini-ITX koteloa - näitä et tule saamaan mistään muualta!
 


 

Kooders

Kooders on joensuulainen ohjelmistotalo joka on erikoistunut arjen helpottamisen ratkaisuihin. Kooders tukee tapahtumaa tarjoamalla SSD-levyn ProPilkki 2 -turnauksen palkinnoksi.
 Geneesi

Geneesi auttaa nuoria, nuoria aikuisia ja heidän perheitään niin elämän pienissä pulmissa kuin suuremmissakin kriiseissä. Geneesi järjestetää tapahtumassa kaikille avoimen n. 30 min kestävän mindfulness-hetken. "Mindfulnessin ajatuksena on palata tähän hetkeen ja olla parhaassa seurassa: itsensä kanssa."
 


Tiedepuisto

Joensuun Tiedepuisto on osaajia, osaamista ja korkealaatuisia tiloja. Joensuun Tiedepuisto Oy vahvistaa Joensuun seudun ja maakunnan elinkeinoelämää tarjoamalla innovatiivisia toimintaympäristöjä liiketoiminnan kasvulle. Tiedepuisto tukee tapahtumaamme pelisuunnittelukilpailun toteutuksen sekä kilpailun palkintojen rahoittamisen osalta. 

 


 

Yritetään yhdessä
Yritetään yhdessä on kaksivuotinen (2016-2017) ESR-rahoitteinen, pohjoiskarjalaisille nuorille suunnattu yrittäjyyshanke. Hankekumppaneina ovat Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Suomen 4H-liitto. Yritetään yhdessä -hankkeen tukema 4H-yritys järjestää tapahtumaan pop up -kahvilan, joka palvelee kävijöitämme koko tapahtuman ajan. 
 


JPPY

JPPY (Joensuun Pöytäpeliyhdistys ry) on Joensuussa 2015 perustettu yhdistys , jonka tarkoitus on edistää ja tukea lauta-, miniatyyri-, sekä korttipelaamista harrastuksena Joensuussa ja sen lähialueilla. Järjestämme mm. pelipäiviä, erilaisia turnauksia, sekä vuosittain tapahtuvaa suurempaa Outocon -pelitapahtumaa.

Pidämme tapahtuman ajan lautapelipistettä. Pisteelle voi tulla pelaamaan ja kokeilemaan erilaisia lautapelejä. Pidämme myös tapahtuman aikana muutaman pelidemon, jossa voi päästä kokeilemaan Joni Tanskasen suunnitteilla olevaa Merchants Prestige -lautapeliä. Pelin demoja vetämässä on Joni itse, joten kannattaa ottaa mahdollisuudesta kaikki irti!

 


Firetail Games

Firetail Games on Trippy Viking -pelistään tunnetuksi noussut joensuulainen peliyritys, jonka tehtävä omiensa sanojensa mukaan "on olla maailman sekopäisin peliyritys ja markkinajohtaja pick up and play multiplayer pelien alakategoriassa". Yritys saapuu tapahtumaan demoamaan kehitteillä olevaa seuraavaa peliään sekä järjestää pelistä turnauksen. 
 Mukaan yhteistyökumppaniksi?

Verkkopelit 2017 -tapahtuman järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneitamme. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden näkyä osana Joensuun suurinta verkkopelitapahtumaa monipuolisesti niin verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa kuin tapahtumapaikalla. Jos olet kiinnostunut tapahtumamme tukemisesta, ota yhteyttä yhteistyövastaavaamme sähköpostilla markkinointi(at)verkkopelit2017.fi ja mietitään yhdessä juuri sinun tahollesi sopiva yhteistyöpaketti!