Skip to main content

Firetail Games & Kalsarikännipeli

Firetail Games on esimerkki siitä, mitä liiallinen pimeys pohjoismaisessa ilmastossa voi tehdä yksilön aivokemialle.

Meidän tehtävä on olla maailman sekopäisin peliyritys ja markkinajohtaja pick up and play multiplayer pelien alakategoriassa.

Teimme ensimmäisen vuoden mobiilipelejä hyvin omaperäisillä konsepteilla. Joillekkin teille saattaa olla meidän debyyttipeli Trippy Viking, jossa kalsareilla varustettu viikinki syö sieniä avaruudessa ja tuhoaa hänen kotiplaneetalleen hyökkäävää alienarmeijaa oksentamalla sateenkaaria heidän naamaan.

Nyt kehitämme peliä jossa 4 suomalaista ovat vetämässä kalsarikännejä ja imeytyvät riivatun kaukosäätimen kautta televisioonsa ja taistelevat improvisoiduilla aseilla vihollismahteja vastaan saavuttaakseen takaisinpääsyn omaan tylsään arkeensa.

Nyt teillä on mahdollisuus olla osa tätä tarinaa. Tulemme Verkkopelit tapahtumaan järjestämään kalsarikännipeli turnauksen, jossa aluksi kilpaillaan jatkopaikasta. Koko kilpailu on pelkkää pudotuspeliä, lopulta jäljelle jäävät kilpailevat 50€ lahjakortista jimms pc-storeen. Turnaus järjestetään perjantaina 16.6.2017 klo 17:00 ja siihen saa osallistua kaikki paikalle tulijat (Myös he joilla ei ole konepaikkaa).

Pidämme turnausta ennen puheohjelmaa klo 16 alkaen, jossa kerromme miten ollaan päädytty pelialalle ja minkälaista alalla työskentely on.

Me olemme kaikki intohimoisia gamereitä kuten tekin, nykyään aikaa ei jää niin paljon pelaamiselle kun pitää olla kehittämässä pelejä. Te pelaatte paljon, te tiedätte mitä kaipaatte peleissä ja me kuuntelemme mielellämme mitä teillä on sanottavana, jotta voimme luoda parhaan mahdollisen pelikokemuksen.